Advertisements

Un nou cuplu începe să strălucească în serialul turcesc Șerbet de afine

serbet de afine serial turcesc

Judecând după comentariile făcute pe rețelele de socializare, sprijinul pentru Evrim Alasya și Barıș Kılıç, care au jucat în serialul turcesc Șerbet de afine, crește exponențial. Interpretând personajele Kıvılcım și Ömer în povestea serialului, duo-ul își dezvăluie experiențele și continuă să își încânte fanii cu performanțele lor.

Ambii actori, care realizează de mulți ani producții importante în industria cinematografică și a serialelor TV, sunt, de asemenea, un exemplu pentru tineri prin experiențele lor. Mulți fani au fost prizonieri în aura creată de Evrim Alasya și Barıș Kılıç, care au venit împreună în serialul Șerbet de afine

Faptul că vârstele celor doi actori care își încântă fanii cu personajele Kıvılcım și Ömer sunt apropiate contribuie, de asemenea, la credibilitatea poveștii lor de dragoste din serial.

Telespectatorii, care au apreciat că cei doi formează un cuplu foarte bun în serialul TV, au afirmat în comentariile lor de pe rețelele de socializare că această situație a fost unul dintre motivele care au crescut rata de vizionare a serialului Șerbet de afine. Această situație arată cât de important este pentru succesul serialului ca echipele să aleagă numele potrivite atunci când își aleg distribuția.

Un telespectator a comentat personajul lui Kıvılcım și Ömer: “Cei doi actori sunt apropiați ca vârstă, iar dragostea dintre ei este convingătoare.”

Telespectatorii, care critică și scrierea unor scene negative pentru un cuplu atât de frumos din serialele TV, își doresc întotdeauna ca scenele frumoase să se reflecte pe ecran cu puterea aurei lor.

Bineînțeles, această situație nu este potrivită pentru curgerea vieții și trebuie spus că poziționarea foarte reușită de către scenariști a personajelor lui Kıvılcım și Ömer a jucat un rol important în succesul serialului Șerbet de afine.

Puteți să vizionați Șerbet de afine subtitrat în limba română pe Terasa cu cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *