Advertisements

Togo – film artistic subtitrat în română

Togo – film artistic subtitrat în română este un omagiu adus câinelui care a salvat copiii bolnavi de difterie dintr-un orășel din Alaska. Un husky mic, slab și în totală discordanță față de ceilalți câini de sanie apare la canisa lui Leonard Seppala Acesta ar vrea să scape de el, deși soția lui îi spune c-ar trebui să-l păstreze. Cățelul se dovedește a fi neascultător, răstrurnând toată ordinea echipei de câini ai lui Seppala. Când revine acasă, după ce a trecut printr-un geam și a fugit de la noua stăpână unde-l dusese Leonard, puiul de husky reușește să-l convingă pe Seppala să-l pună la sanie. Așa descoperă că este, de fapt, un câine conducător și-l numește Togo.

Copiii bolnavi de difterie din micuțul oraș din Alaska aveau o singură șansă: un vaccin aflat, însă, la peste 600 de mile depărtare. Nu poate fi adus cu avionul din cauza vremii nefavorabile, așa că Seppala și Togo sunt singurii care pot să străbată această distanță pe o furtună teribilă și să ajungă înapoi în timp util. De-abia după plecarea lui, primarul se gândește să organizeze o ștafetă, astfel încât fiecare musher și echipele de câini să meargă doar 31 de mile. Togo reușește imposibilul: să aducă serul și pe Seppala viu și nevătămat până la adăpostul unde-l aștepta ștafeta. Balto este câinele conducător al ultimei sănii – cea care aduce serul în oraș – și fotografia lui apare în ziare. Dar musheri din lumea întreagă vin la Seppala pentru un pui de-al lui Togo.

Filmul este o recunoaștere a iubirii necondiționate pe care animalele ne-o oferă și noi o recunoaștem de prea puține ori. Togo a dat naștere unei rase de câini numită husky Seppala, recunoscuți prin inteligență, curaj, rezistență și dragostea lor față de stăpâni. Intrați pe grupul nostru de FB facebook.com/groups/terasacucarti sau de telegram https://t.me/+OO6fdasVF5o5MTA0 pentru a afla când vor apărea următoarele episoade traduse de Terasa cu cărți

Advertisements

Terasa cu cărți vă invită să vizionați serialele preferate gratuit , online, la calitate HD.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti Finalizate

Aici găsiți lista completă cu Filme si seriale romantice americane

SURSA 2

SURSA 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *