Advertisements

Te-am iubit cândva episodul 57 subtitrat in romana (Sevdim Seni Bir Kere )

Sevdim Seni Bir Kere – Te-am iubit cândva episodul 57 – Toata lumea este disperata sa il gaseasca pe Yasar inainte de a face o mare prostie. Se pare ca si Koray este pe urmele lor si intervine in al opri pe Yasar . Spune o mare minciuna numai pentru a ii intra in gratii lu Eylul. Yagiz incearca si el sa afle ce pune la cale Koray si mama lui. Sibel afla pana la urma rezultatul testului ADN si ca Aslim este fiica lui Tarik si sora lui Bercin, dar ascunde adevarul de Cengiz dintr-un motiv sau altul. Aslim si Ozan reusesc pana la urma sa se casatoreasca si asta o distruge pe Bercin care ia hotararea sa isi puna capat zilelor pentru ai face sa se simta vinovati toata viata lor. Vizionare placuta. Urmareste Sevdim Seni Bir Kere – Te-am iubit cândva ep 57 subtitrat in romana este un serial subtitrat de Terasa cu carti, locul unde gasesti seriale turcesti traduse la timp.

Intrați grupul nostru de FB pentru a afla când sunt publicate și alte episoade din serialul vostru preferat www.facebook.com/groups/terasacucarti sau pe grupul de telegram https://t.me/+OO6fdasVF5o5MTA0

POATE FI VĂZUT ȘI PE TV. Dați click pe dreptunghiul de lângă semnul de full screen, din colțul din dreapta și alegeți televizorul dvs.

Advertisements

Terasa cu cărți vă invită să vizionați serialele preferate gratuit , online, la calitate HD.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti Finalizate

Aici găsiți lista completă cu Filme si seriale romantice americane

Sursa 2

Sursa 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *