Advertisements

Te-am iubit cândva episodul 56 subtitrat in romana (Sevdim Seni Bir Kere )

Sevdim Seni Bir Kere – Te-am iubit cândva episodul 56 – Yasar este devastat si o reneaga pe Eylul can afla ca este insarcinata. Se duce acasa si ia pistolul si vrea sa se duca sa il ucida pe Yagiz pentru ca i-a dezonorat fiica. Fatih incearca sa o rapeasca pe Aslim ca sa nu ajunga la nunta. Bercin alerteaza pe toata lumea , spunandu-le ca Ozan si Aslim vor sa se casatoreasca pe ascuns. Aslim explodeaza si nu mai rezista sa taca, ea spune ca doar se iubesc si nu fac nimic rau. Eylul este distrusa si totusi vrea sa il salveze pe Yagiz dar nu reuseste sa dea de el . Oare o sa reuseasca sa il opreasca pe Yasar? Vizionare placuta. Urmareste Sevdim Seni Bir Kere – Te-am iubit cândva ep 56 subtitrat in romana este un serial subtitrat de Terasa cu carti, locul unde gasesti seriale turcesti traduse la timp.

Intrați grupul nostru de FB pentru a afla când sunt publicate și alte episoade din serialul vostru preferat www.facebook.com/groups/terasacucarti sau pe grupul de telegram https://t.me/+OO6fdasVF5o5MTA0

POATE FI VĂZUT ȘI PE TV. Dați click pe dreptunghiul de lângă semnul de full screen, din colțul din dreapta și alegeți televizorul dvs.

Advertisements

Terasa cu cărți vă invită să vizionați serialele preferate gratuit , online, la calitate HD.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti Finalizate

Aici găsiți lista completă cu Filme si seriale romantice americane

Sursa 2

Sursa 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *