Advertisements

Serialul turcesc Omer – o mare oportunitate pentru cariera lui Selahattin Paşalı

Pe măsură ce pe Star TV sunt difuzate trailerele serialului Omer, al cărui prim episod va fi difuzat luni, 9 ianuarie, entuziasmul și curiozitatea publicului crește exponențial. Omer, adaptarea locală a serialului israelian Shitsel, va duce publicul într-o lume complet diferită. În acest serial veți găsi urmele cât de mare este puterea iubirii și că aceasta nu cunoaște limite.

Povestind dragostea dintre un tânăr muezzin, al cărui tată este imam de moschee, și o femeie matură, mai în vârstă, divorțată și cu un copil, serialul turcesc Omer are o poveste care împinge limitele peste măsură. Nu va surprinde pe nimeni faptul că serialul original Shitsel, care a atras o mare atenție în Israel și lansarea pe Netflix, a zguduit Turcia cu adaptarea în care Selahattin Paşalı joacă rolul principal.

omer subtitrat in româna

Acest serial turcesc va surprinde publicul ca fiind copii crescuți cu referințe religioase, marile contradicții pe care le experimentează în momentul în care încep viața și efortul de a se regăsi în viață. Se pare că serialul TV numit Omer va avea un impact semnificativ asupra carierei lui Selahattin Pașalı, care atrage atenția mai ales ca actor principal masculin.

Mai ales tânărul actor Pașalı, care a făcut parteneriat cu nume cu experiență precum Gökçe Bahadır și Barıș Falay, este persoana care va determina succesul serialului prin prestația sa. Dacă ne uităm la trailerele publicate, există șansa ca Selahattin Pașalı să facă un rol mare.

În timp ce Gökçe Bahadır vorbește despre experiența sa, Barıș Falay va arăta din nou o măiestrie care trece de la un rol la altul și lasă milioane de oameni înmărmuriți cu fiecare rol.

Omer serial turcesc

Merve Dizdar, care a mai arătat o prestație foarte reușită cu personajul Gülben, și-a bucurat fanii că de data aceasta va avea un rol de efect în serialul TV Omer.

În rolul unei tinere femei abandonate de soțul actriței și care încearcă să reziste în viață alături de copiii ei, se înțelege că ea va atinge viața acestor femei suferinde, ale căror exemple sunt prea multe în societate.

Nu va surprinde pe nimeni dacă serialul Omer, deși va concura cu serialele difuzate lunea, va obține un rating mare și va avea succes la publicul telespectator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *