Advertisements

Serialul turcesc O mică rază de lumină – povestea adevărată de-abia începe!

serialul turcesc o mica rază de lumina

Serialul turcesc O mică rază de lumină, care este unul dintre serialele populare de pe ecranele ATV în serile de luni, a devenit un proiect care a atras atenția a milioane de telespectatori cu scenele sale captivante. Având în vedere că Berk Oktay și Seray Kaya sunt un cuplu de mare succes în serialele TV, Bir Küçük Gün Gün Ișığı a încheiat anul 2022 cu succes.

Va exista o schimbare semnificativă în povestea serialului, care va prezenta scene puternice telespectatorilor săi în 2023. După căsătoria personajelor Fırat și Elif, lucrurile se vor muta într-un loc complet diferit. Se așteaptă o mare schimbare în povestea serialului, odată cu atitudinea lui Ümran care a început războiul împotriva lui Elif, precum și ceea ce va face Dila.

Publicul, fermecat de scenele frumoase cu Elif și Güneș, devine foarte nervos în etapele Ümran și Dila. Odată cu apariția în prim-planul poveștii a personajului Sude, o femeie ambițioasă și idealistă, ecuația se va schimba foarte mult în serial.

Printre toate aceste evenimente, ce va face Fırat și cât de mult o va proteja pe Elif este un alt detaliu așteptat cu nerăbdare. Potrivit fanilor serialului, Elif trebuie să se schimbe acum.

Publicul, care a trimis un mesaj către scenariu, a spus: “Elif trebuie să fie o femeie puternică acum. Ce poate obține plângând tot timpul “, se întreabă ei…

Printre cele 3 femei periculoase precum Ümran, Dila și Sude, personajul lui Elif pare extrem de slab. Fanii serialului, care consideră că personajul Elif, care se pregătește pentru un mare război pentru Guneș, ar trebui să fie poziționat mai puternic în poveste, cred că nimic nu va mai fi la fel în serial.

Un spectator spune: “Adevărata bătălie pentru Elif începe după aceea. Dacă Elif continuă această stare de tăcere, i se vor întâmpla mai multe lucruri”.

Telespectatorii serialului, care descriu personajul lui Elif ca fiind plângăcios și care se autoagresează prin tăcerea sa, afirmă că este important să se arate un astfel de personaj mai puternic într-o poveste plină de intrigi, la punctul de credibilitate.

Pentru Elif, care este descrisă ca fiind o persoană bună, publicul trimite mesaj după mesaj scenaristului cu comentarii în care afirmă că acest lucru nu funcționează în viața reală și că ar trebui să se ridice ca o femeie puternică.

Serialul turcesc O mică rază de lumină poate fi vizionat gratuit chiar aici, pe Terasa cu cărți. Așteptăm părerile voastre despre el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *