Advertisements

Nursema – în topul discuțiilor pe social media

Ceren Karakoç este unul dintre numele proeminente din seria Șerbet de afine din ultima vreme. Actrița a început să fie una dintre cele mai discutate persoane pe rețelele de socializare în fiecare săptămână cu personajul Nursema pe care l-a interpretat. Nursema, care apare în serial în rolul fiicei singure a familiei conservatoare, se schimbă pe măsură ce începe să guste dragostea.

Se pare că relația lui Nursema cu Umut, cu care are o nouă experiență, se va îndrepta treptat spre punctul de conflict cu valorile pe care le oferă familia ei.

Nursema, care a avut grijă de Umut și i-a arătat dragostea ei, a început să cadă în atracția dragostei. Cu toate acestea, fanii serialului afirmă, în comentariile lor de pe rețelele de socializare, că scenele exagerate dintre Nursema și Umut nu ar trebui să fie scrise.

Chiar și sărutul dintre Nursema și Umut este o linie roșie inacceptabilă pentru unii telespectatori. Desigur, dacă există o situație precum faptul că ei sunt împreună, există posibilitatea ca acest lucru să creeze un val de reacții față de serial.

O serie de fani au scris: “Nu poluați dragostea dintre Nursema și Umut. Nu fiți împreună. Nu lăsați ca această vrajă să se rupă”.

Un alt fan al serialului TV a comentat, afirmând că ea crede că Nursema este una dintre cele mai curajoase persoane din poveste. Mulți oameni susțin această interpretare și cred că Nursema a devenit un robot acționând la ordinele mamei sale, iar Umut este o speranță de viitor pentru ea.

Bineînțeles, majoritatea telespectatorilor fac comentarii în care afirmă că relația premaritală dintre personajele Nursema și Umut va rupe această vrajă și va cauza un mare rău serialului.

Drept urmare, dacă scenariștii vor să joace pentru audiență, pot începe un proces foarte conflictual și incitant prin intermediul personajului Nursema.

(Visited 1 times, 33 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *