Advertisements

Noutăți din seria Numele meu este Farah a lui Demet Özdemir și Engin Akyürek

Un proiect mult așteptat, Numele meu este Farah, serialul turcesc în care s-a vorbit inițial că va juca Aslı Enver, este o adaptare argentiniană. Demet Özdemir a devenit protagonista după ce Aslı Enver a renunțat la apariția ei în acest serial turcesc, deoarece era însărcinată. Ea și-a făcut fanii fericiți cu decizia de a reveni pe ecran după o lungă perioadă de timp, acceptând oferta.

Având în vedere că Engin Akyürek nu a mai apărut pe ecran de ceva vreme după serialul Fiica Ambasadorului, fanii celor doi actori așteaptă cu nerăbdare atât acest parteneriat, cât și serialul care va include revenirea actorilor pe ecran.

Recai Karagöz este regizorul serialului turcesc Numele meu este Farah care este o adaptare a serialului de televiziune “La Muchacha Que Limpia”, ce atrage atenția prin povestea sa interesantă și a făcut mult zgomot în Argentina.

O3 Medya se ocupă de producția serialului, care spune povestea de viață a unei doctorițe pe nume “Farah”, care se confruntă cu nedreptatea în țara în care a venit pentru a-și trata fiul.

O vom urmări pe Demet Özdemir în rolul lui Farah, personajul pe care îl va interpreta, în timp ce întreaga ei viață se schimbă după o crimă la care a fost martoră.

Serialul, în care Engin Akyürek interpretează rolul unui mafiot pe nume Tahir, va fi difuzat de Fox TV. Fırat Tanıș, Ali Sürmeli, Lale Bașar, Mert Doğan și Kemal Burak Alper participă, de asemenea, la această producție, care atrage atenția și prin distribuția sa.

Ultimele noutăți din serial, ale cărui pregătiri durează de mult timp, au entuziasmat publicul! Filmările la serial au început în urmă cu câteva zile! Pe rețelele de socializare, fanii lui Engin Akyürek și Demet Özdemir așteaptă cu nerăbdare prima fotografie de pe platoul de filmare!

Odată cu începerea filmărilor, se așteaptă ca data de difuzare a serialului să fie anunțată fără întârziere!

(Visited 1 times, 45 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *