Advertisements

Multe surprize de la Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya și Burak Deniz

Producțiile naționale filmate pentru platforma Netflix atrag, de asemenea, o mare atenție pe platforma internațională. Unul dintre proiectele care a fost urmărit cu interes și atenție în ultima vreme și a cărui publicare este așteptată cu nerăbdare este serialul turcesc Sahmaran!

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului Șahmaran, al cărui prim sezon a fost filmat anul trecut, dar nu a fost difuzat, au fost finalizate cu puțin timp în urmă.

După filmările din Adana a început o așteptare incitantă. Cu puțin timp în urmă, entuziasmul a atins apogeul odată cu anunțarea datei de difuzare a serialului!

Serialul Șahmaran, cu Serenay Sarıkaya și Burak Deniz în rolurile principale, se pregătește să se întâlnească cu publicul pe 20 ianuarie.

Surpriza lui Burak Deniz cu pozele sale alături de Serenay Sarıkaya și Mert Ramazan Demir, care a împărțit rolurile principale pe pagina sa de Instagram, i-a surprins și încântat deopotrivă pe fanii săi…

O mulțime de surprize din partea lui Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya și Burak Deniz, actorii din serialul Șahmaran! 2

De asemenea, se înțelege că actorii s-au înțeles foarte bine și au păstrat o energie bună pe platou cu pozele lor care s-au răspândit rapid pe rețelele de socializare…

În postarea făcută de Burak Deniz cu nota “Sazlı stream reeds burned, their reeds”, se vede că actorii pozează printre râsete.

De altfel, mișcările răutăcioase ale lui Mert Ramazan Demir au fost și ele pe placul fanilor săi!

Multe surprize din partea lui Mert Ramazan Demir, Serenay Sarıkaya și Burak Deniz, actorii din serialul Șahmaran! Primul sezon al serialului, care are 8 episoade, spune povestea unui grup de studenți universitari de 400 de ani, care sunt de fapt șerpi!

Iată mai jos trailerul serialului Șahmaran, în care este prezentată povestea interesantă a personajelor care își acoperă ochii cu lentile pentru a nu se vedea că sunt șerpi…

(Visited 1 times, 14 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *