Advertisements

Kizilcik Șerbeti – Șerbet de afine episodul 7 subtitrat în română

În serialul turcesc Kizilcik Serbeti – Serbet de afine episodul 7 subtitrat în română – Doamna pembe rămâne cu gura căscată când îl vede pe dl Abdullah cu un imens buchet de trandafiri în biroul lui Alev și pleacă furioasă, fără să aștepte nicio explicație. Doga își reia cursurile la facultate fără să-i spună lui Fatih. Kivilcim se duce să discute cu pembe despre neînțelegerea din brioul lui Alev, dar Nursema nu o crede. Omer încearcă să aplaneze conflictul dintre Kivilcim și cele două femei care au dat-o în judecată Vizionați serialul turcesc Kizilcik Srbeti – Șerbet de afine episodul 7 subtitrat în română și vedeți ce se întâmplă când Doga realizează că nu se poate adapta atât de ușor.

Oricât de mult am încercat să nu mă enervez și să corectez această subtitrare, mi-a fost absolut imposibil. Am stat 2 ore!!!!! pentru 15-20 de minute, iar mai departe nu am rezistat. Oricât de rău îmi pare, altă subtitrare mai bună nu există pe interne, deci nu am cum să fac altceva decât ceea ce veți vedea – dacă aveți răbdare și nu vă enervați ca și mine. O subtitrare în engleză făcută de pe transcriptul de la Youtube, pe care îmi este imposibil să o corectez.

POATE FI VĂZUT ȘI PE TELEVIZOR – dați click pe dreptunghiul de lângă semnul ”pe tot ecranul” și alegeți de acolo televizorul dumneavoastră

Advertisements

Terasa cu cărți vă invită să vizionați serialele preferate gratuit , online, la calitate HD.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti Finalizate

Aici găsiți lista completă cu Filme si seriale romantice americane

Sursa 1

Sursa 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *