Advertisements

Esaret – Captivitate episodul 50 subtitrat în română

Serialul turcesc Esaret – Captivitate episodul 50 subtitrat în română – Orhun o bruschează pe Hira când o trimite să se schimbe și-i rupe mâneca rochiei. Eda este foarte încântată de rezultatul afrsei sale, dar Orhun o apostrofează, spunându-i că știe foarte bine ce a făcut. Kenan este apostrofat de tatăl lui Meryem care-i spune să nu se mai amestece în treburile ei. Si tocmai asta îl face să se ducă și să plătească datoria către Korkut, spunându-i lui Meryem că trebuie să vină din nou la birou pentru a-i rambursa banii. Vizionați acum Esaret – Captivitate episodul 50 subtitrat în română pe Terasa cu cărți. Intrați grupul nostru de FB pentru a afla când sunt publicate și alte episoade din serialul vostru preferat www.facebook.com/groups/terasacucarti

POATE FI VĂZUT ȘI PE TELEVIZOR – Dați clik pe dreptunghiul din colțul din dreapta, lângă semnul ”pe tot ecranul” și alegeți de acolo TV dumneavoastră.

SURSA 2

One thought on “Esaret – Captivitate episodul 50 subtitrat în română

  1. Acum a vazut tot videoul,dupa ce a chinuit-o 50 de episoade pe Hira!E,asa e scenariul!Multumesc mult pentru acest serial si multe alte seriale minunate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *