Advertisements

Hayat Sarkisi – In numele fericirii – episodul 67 subtitrat în română

Urmareste gratuit online un serial turcesc numit Hayat Sarkisi – In numele fericirii – episodul 67 subtitrat în română . Genul acestui serial este drama/dragoste si spune povestea a doi fraţi care încercă să găsească o soluţie pentru a-și reface relația de prietenie.

Bayram este milionar, locuiește în Istanbul și are doi copii, iar în momentul în care fiul său termină facultatea, se mută în provincie, lângă fratele său Salih, care are două fiice. Cei doi doresc să organizeze o nuntă între copii, însă aceștia se opun.

Acest serial îi are ca protagonişti pe Burcu Biricik şi Birkan Sokullu. „În numele fericirii” s-a terminat în Turcia în luna iunie, are două sezoane şi 92 de episoade. Pe Burcu aţi mai văzut-o în serialul „O chestiune de onoare”, iar pe Birkan în „Elif” şi „În dragoste şi în război”. Din distribuţie face parte şi actriţa Filiz Ahmet, cea care i-a dat viaţă lui Nigar în „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, dar şi Ecem Özkaya (Nil din „Iffet”).

Intrați pe grupul nostru de FB facebook.com/groups/terasacucarti sau de telegram https://t.me/+OO6fdasVF5o5MTA0 pentru a afla când vor apărea următoarele episoade traduse de Terasa cu cărți

Advertisements

Terasa cu cărți vă invită să vizionați serialele preferate gratuit , online, la calitate HD.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti Finalizate

Aici găsiți lista completă cu Filme si seriale romantice americane

SURSA 2

SURSA 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *