Kan Cicekleri – Flori însângerate episodul 1 subtitrat în română

După Esaret, serialul turcesc Kan Cicekleri – Flori însângerate episodul 1 subtitrat în română este încă o traducere exclusivă de la Terasa cu cărți pentru iubitrotii serialelor turcești. În acest prim episod ne sunt prezentate personajele serialului, începând cu Dilan, o fată care iubește caii și școala, care a câștigat o bursă de studii în străinătate și de abia așteaptă să studieze. Familia ei deține un mic magazin de kebab – de fapt cei care o cresc, adică mătușa și unchiul ei, pentru că părinții ei sunt morți. Apoi este Baran – stăpânul fermei unde Dilan se duce să vadă caii, un tânăr bogat, șeful clanului său, cel care se ocupă și de firma familiei în același timp. Mama lui a fost ucisă cu mult timp în urmă, așa că el îl crește pe fratele luimai mic, Cihan. Urmăriți acum Kan Cicekleri – Flori însângerate episodul 1 subtitrat în română.

SURSA 2

(Visited 7 times, 152 visits today)

5 thoughts on “Kan Cicekleri – Flori însângerate episodul 1 subtitrat în română

  1. CEVA ASEMANATOR CU –PUTEREA DESTINULUI—PARE INTRESANT…VENDETA=CRIMA SAU FATA CEDATA…, SI CUNFLICTUL ESTE INCHEIAT……ASTEPT EPISODUL URMATOR…

    1. Nu avem o zi anume în care traducem Esaret și Kan cicekleri – sunt două seriale pe care le traducem când avem timp, le strecurăm printre cele de 2 ore. Intrați în grupul nostru de facebook, acolo postăm de fiecare dată când publicăm un episod nou.

  2. Am vizionat primul episod și m-a convins că, merită vizionat în continuarie. Mulțumesc pentru efortul depus de voi. Vă doresc o noapte liniștită și cât mai plăcută.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *