Advertisements

Fanii serialului Inimă îndurerată au fost uimiți de cât de bine se identifică Alp Navruz cu Halil Tekin

Succesul magnific al lui Alp Navruz în serialul TV Inimă îndurerată, care continuă să fie difuzat în serile de marți la TRT1, continuă să afecteze profund publicul. În timp ce fanii săi consideră că poartă personajul Halil Tekin, pe care îl interpretează, aproape ca pe un costum, ei sunt uimiți cât de departe a ajuns capacitatea sa de a portretiza.

Fanii, care văd că Alp Navruz se identifică din ce în ce mai mult cu personajul lui Halil Tekin în fiecare nou episod al serialului Yürek Çıkmazı, îl laudă pe rețelele de socializare. Un telespectator a descris abilitatea actorului de a transmite emoții cu aceste cuvinte:

“Chiar dacă Alp Navruz este un actor de sex masculin, el reflectă atât de bine emoția încât, atunci când îl urmărim, uităm că este un actor și îl vedem ca și cum ar fi cu adevărat Halil. Fiecare scenă mă atinge diferit”.

Exprimându-și entuziasmul mai mare decât cel precedent la fiecare nou episod, fanii serialului consideră că povestea progresează foarte bine. După cel de-al 10-lea episod, fanii serialului au făcut mii de postări pe rețelele de socializare. Din nou, Alp Navruz a fost unul dintre cele mai discutate subiecte ale zilei.

Telespectatorii, care spun că urăsc personajul lui Yılmaz, subliniază, de asemenea, cât de convingător poate Mesut Akusta să portretizeze astfel de roluri.

Identificarea aproape perfectă a lui Mesut Akusta și a lui Alp Navruz în rolurile lui Ylmaz și Halil face ca serialul Inimă îndurerată să se conecteze cu publicul un pic mai mult cu fiecare săptămână care trece.

(Visited 1 times, 18 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *