Advertisements

Cabo, Iluzii in paradis episodul 70 subtitrat în română

Cabo, Iluzii in paradis episodul 70 subtitrat în română – În prim-plan se află Sofía (Bárbara de Regil), o tânără modestă care se căsătorește cu un afacerist pe nume Alejandro. Imediat după nuntă, el moare într-un accident de avion. Devastată, Sofía călătorește la Cabo pentru a-și cunoaște socrii.

Când ajunge la destinație ea se reîntâlnește cu Alejandro, care este în viață, și descoperă că el nu este bărbatul de care s-a îndrăgostit. Alejandro îi dezvăluie că numele lui este de fapt Eduardo (Diego Amozurrutia) și că adevăratul Alejandro este fratele său, acesta murind de fapt în accidentul de avion. Totul a fost pus la cale de Eduardo ca să-i poată lua averea fratelui său.

Sofía refuză să accepte planurile lui Eduardo, însă este șantajată așa că acceptă să continue minciuna. Povestea ia o întorsătură neașteptată când adevăratul Alejandro (Matías Novoa) se întoarce acasa, nevătămat în urma accidentului, și este surprins să afle că are o soție de care nu își amintește nimic.

Pentru a afla când vor apărea următoarele episoade traduse de Terasa cu cărți, intrați în grupul nostru de FB facebook.com/groups/terasacucarti sau de telegram. https://t.me/+OO6fdasVF5o5MTA0

Advertisements

Terasa cu cărți vă invită să vizionați serialele preferate gratuit , online, la calitate HD.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti Finalizate

Aici găsiți lista completă cu Filme si seriale romantice americane

SURSA 2

SURSA 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *