Advertisements

Baht oyunu – Jocurile destinului ( TV ) episodul 42 subtitrat în română

Baht oyunu – Jocurile destinului ( TV ) episodul 42 subtitrat în română – Ada ( Cemre Baysel ) este o tânără frumoasă care a crescut printre femei care cred că ar fi nefericite dacă nu se pot căsători cu prima lor dragoste. Bunica și mama ei au fost nevoite să trăiască nefericite după ce au fost părăsite de prima lor iubire. Din cauza acestei superstiții, Ada vrea să facă orice pentru a se căsători cu prima ei dragoste. Ada merge la universitate în Istanbul în afară de familia ei. Ea se îndrăgostește de un student internațional Ruzgar ( Idris Nebi Taskan ) la prima vedere. Ruzgar vine din Albania și studiază în Turcia. Când este pe cale să fie deportat din țară, dă peste Ada.
Ada face sacrificii zi de zi pentru a-și găsi fericirea cu prima ei dragoste. Ea acceptă să se căsătorească cu Ruzgar pe hârtie, pentru ca acesta să poată rămâne în Turcia. În timp ce Ruzgar își continuă studiile, Ada abandonează școala și începe să lucreze. Ea poartă toată povara financiară a acestei relații. În timp ce face toate aceste sacrificii, ea păstrează toate aceste lucruri secrete față de familia ei. După 3 ani de căsătorie, Ruzgar devine eligibil pentru a deveni cetățean turc. În cele din urmă, primește carte de identitate turcească. În timp ce Ada visează să aibă o căsătorie adevărată până la urmă, ea este abandonată de Ruzgar dintr-o dată. Între timp, Ada se confruntă cu Bora. Bora ( Aytac Sasmaz ) este un tip tânăr și frumos care provine dintr-o familie bogată. Chiar dacă absolvă inginerie industrială la cererea tatălui său, el decide să nu lucreze la afacerea sa de familie. În cele din urmă, el devine un redactor-șef de succes la propria companie. Bora vine la un restaurant unde Ada lucrează ca chelneriță. El acționează ca un bărbat macho și nepoliticos pentru a aduna informații pentru noua sa serie de articole. El încearcă să înțeleagă cum reacționează femeile la comportamentele iraționale ale bărbaților. Cu toate acestea, cercetarea lui de teren este înțeleasă greșit de Ada. În acea zi, Ada suferă de o serie de nenorociri. Ea discută cu Bora la restaurant din cauza atitudinii lui nepoliticoase și își pierde locul de muncă. După aceea, vede că prima ei dragoste, Ruzgar, se sărută cu o altă femeie în afara locului de muncă. După ce descoperă trădarea lui Ruzgar, Ada face un accident de mașină și este internată în spital. Drept urmare, Ada și Ruzgar se despart. Deoarece Ada crede că ar fi nefericită dacă și-ar pierde prima dragoste, ea decide să nu renunțe atât de ușor. Ea decide să înceapă să lucreze la compania în care lucrează Ruzgar. 

Intrați pe grupul nostru de FB facebook.com/groups/terasacucarti sau de telegram https://t.me/+OO6fdasVF5o5MTA0 pentru a afla când vor apărea alte episoade traduse de Terasa cu cărți

Advertisements

Terasa cu cărți vă invită să vizionați serialele preferate gratuit , online, la calitate HD.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti Finalizate

Aici găsiți lista completă cu Filme si seriale romantice americane

SURSA 2

SURSA 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *