Advertisements

Ask ve Ceza – Dragoste si pedeapsa episodul 56 subtitrat în română

Ask ve Ceza – Dragoste si pedeapsa episodul 56 subtitrat în română – În centrul poveștii se află Yasemin (Nurgül Yeşilçay), o tânără care lucrează la o agenţie de publicitate. Ea este logodită cu Mehmet (Caner Kurtaran) și pare să aibă o relație foarte frumoasă.
Însă cu o săptămână înainte de nunta lor, protagonista află secretele lui Mehmet și simțindu-se trădată și dezamăgită îl părăsește și pleacă în Bodrum. Într-un bar îl cunoaște pe Savaș (Murat Yıldırım), aflat și el în stațiune pentru nunta fratelui său, Kemal Baldar (Ali Yiğit).
Yasemin, devastată de întorsătura evenimentelor cu logodnicul ei, se trezește în brațele lui Savaș după o noapte de beție. Simțindu-se vinovată după aventura ei de o noapte, ea pleacă din Bodrum fără să afle măcar numele lui Savaș.
Acesta din urmă va face tot posibilul să o găsească pe fata care i-a furat inima în acea noapte. În urma acestui episod lucrurile se complică atât pentru Yasemin, care află că a rămas însărcinată cu Savaș. Povestea complicată le rezervă lui Savaş şi Yasemin un destin turbulent: el se confruntă cu afacerile cu droguri ale familiei şi cu interdicţia clară de a divorţa, ea e o mamă singură, dispreţuită de proprii părinţi.

Advertisements

Terasa cu cărți vă invită să vizionați serialele preferate gratuit , online, la calitate HD.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti Finalizate

Aici găsiți lista completă cu Filme si seriale romantice americane

SURSA 2

SURSA 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *