Advertisements

Veda Mektubu – Scrisoare de adio episodul 9 subtitrat în română

Serialul turcesc de dragoste Veda Mektubu – Scrisoare de adio epsiodul 9 subtitrat în română – dimineața, Seher este surprinsă că Asli îi aduce toate bijuteriile, ba chiar se apucă să le numere. Nu știa că ea îi spusese totul lui Mehmet cu o seară înainte, iar acesta se dusese și luase înapoi toate bijuteriile. Asli se duce să-i povestească totul lui beste, dar i se face rău, așa că sora ei o întreabă dacă nu cumva este însărcinată. Debusolată, pierdută, Asli nu știe ce să facă. Nu se simte pregătită să aibă acest copil. Seher află de la Nevzat că Asli și Beste au fost la spital, așa că se strecoară în cameră și găsește rezultatul analizelor. Alanur o convinge pe Asli să facă avort. Seher îl cheamă pe Mehmet acasă și-i spune despre sarcina lui Asli. Acesta, furios, nu o mai lasă să plece. Urmăriți serialul turcesc de dragoste Veda Mektubu – Scrisoare de adio epsiodul 9 subtitrat în română. Intrați pe grupul nostru de FB pentru a afla când vor fi publicate alte episoade traduse de Terasa cu cărți www.facebook.com/groups/terasacucarti sau pe canalul de telegram https://t.me/+OO6fdasVF5o5MTA0

Advertisements

Terasa cu cărți vă invită să vizionați serialele preferate gratuit , online, la calitate HD.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti Finalizate

Aici găsiți lista completă cu Filme si seriale romantice americane

Sursa 2

Sursa 3

3 thoughts on “Veda Mektubu – Scrisoare de adio episodul 9 subtitrat în română

  1. “Scrisoare de adio ” un serial foarte realist, cu un scenariu bun…despre EGOISM,CUTUME, SEVERITATE EMOȚIONALĂ până la exacerbare, posesivitate,și RĂUTATE dusă până la PENIBIL…Un serial din care putem ÎNVAȚA multe…și să NU le aplicăm în VIAȚA NOASTRĂ PERSONALĂ…dacă vrem să avem o viață PLĂCUTĂ și FRUMOASĂ și să trăim în ARMONIE !!!!!

    1. Episodul 10 nu a fost difuzat luni de turci, nu se știe din ce motiv. Poate din cauza faptului că actorul din rolul lui Zya s-a căsătorit duminică și-o fi cerut pauză….Nu am idee, e doar o supoziție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *