Advertisements

Safir – O iubire ascunsă episodul 1 subtitrat în română

Safir – O iubire ascunsă episodul 1 subtitrat în română spune povestea a trei frați -Yaman, Okan și Ateș – ce provin dintr-o familie înstărită din Cappadochia. Yaman o iubește pe Feraye încă de când erau copii și vrea să se însoare cu ea. Feraye este fiica unui angajat al familiei lui Yaman și stă într-o căsuță de lângă conac, împreună cu tatăl ei handicapat, cu fratele și cumnata ei și cu mama vitregă, ce avea o fiică dinaintea căsătoriei – Aleyna. Aleyna este și ea îndrăgostită de Yaman și speră să se mărite cu el. Bunicul celor trei băieți – un om de afaceri dur – îi spune lui Ateș că trebuie să se însoare cu fiica partenerului lor de afaceri.

În seara în care Feraye își serbează ziua de naștere merge în oraș cu prietenele ei , așteptându-l pe Yaman să li se alăture. Cțnd Bora – fratele lui Bade – se leagă de ea, Feraye îl respinge. Yaman îl vede și-l ia la bătaie, fără să se aștepte că acesta va veni la el acasă și-l va amenința cu un pistol. Okan vede totul și, încercând să-l salveze pe fratele său, îl omoară pe Bora. de-aici încolo lucrurile devin încurcate și Cemile, mama vitregă a lui Feraye, află totul.

Intrați pe grupul nostru de FB facebook.com/groups/terasacucarti sau de telegram https://t.me/+OO6fdasVF5o5MTA0 pentru a afla când vor apărea alte episoade traduse de Terasa cu cărți

DACĂ NU VĂ APARE SUBTITRAREA, DAȚI CLICK PE BUTONUL CC DIN COLȚUL DIN DREAPTA AL PLAYERULUI ȘI ALEGEȚI LIMBA ROMÂNĂ

Advertisements

Terasa cu cărți vă invită să vizionați serialele preferate gratuit , online, la calitate HD.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti.

Aici găsiți lista completă cu Seriale Turcesti Finalizate

Aici găsiți lista completă cu Filme si seriale romantice americane

SURSA 2

SURSA 3

One thought on “Safir – O iubire ascunsă episodul 1 subtitrat în română

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *